-->

Total Pageviews

Sunday, May 27, 2012

beginilah cara taikun kaya cari isteri di China (9 gambar)

Di China terdapat banyak taikun kaya yang terlalu sibuk nak dating akibat bisnes dan terpaksa membeli bini. Terkini 11 orang hartawan berstatus billionaire menawarkan ganjaran Yuan 50 000 kepada agensi perkahwinan yang berjaya mencarikan isteri yang sesuai untuk mereka. Tidak mengejutkan tawaran ini menyebabkan lebih 2000 wanita berpusu-pusu untuk mencuba nasib menjadi calon isteri kepada billionaires ini. Wanita yang menawarkan diri mereka datang bukan sahaja dari China malahan ada yan datang dari Singapura dan Australia. Dari 2000 yang memohon hanya 320 orang diminta menghadiri sesi temu bual bagi mengecilkan selection pool kepada hanya 28 orang.

 


Mereka ditemurah di Guangzhou bagi memasikan;1) Mereka tidak pernah menjalani pembedahan plastik. Seorang doktor akan memeriksa tubuh mereka bagi memastikan mereka ori.

2) Temu ramah berkenenaan tahap pendidikan dan pemahaman seni. Billionaire mahukan waifu yang ada status dan bukan bimbo semata-mata
3) Ujian psikologi.. bagi memastikan calon bini tidak mental
4) Pemeriksaan bintang Astrologi - Kerana billionaire superstitious dan mahukan waifu yang sesuai dengan bintang zodiak kepala bana dia5) Saringan akhir dimana calon bini dipasangkan dengan salah seorang dari 11 billionaire.
Oh dan paling best billionaire ini semua mahukan bakal bini yang masih dara. Oh noes.

Inilah dunia moden. Lelaki yang terlalu bekerja keras sampai bini dibeli macam membeli gajet di kedai Seng Hup. Tak sangka ada juga wanita yang sanggup menawarkan diri mereka untuk dibeli sebegini. Well inilah kelebihan lelaki berduit. Bak kata forum Low Yat. "Ada Wang Ada Amoi"
Mungkin anda suka entri yang ini pula:

0 comments:

Post a Comment